BubbleΒalls® Είδη Εκδηλώσεων

Δεν θέλουμε απλώς να έχετε την καλύτερη εκδήλωση ποτέ - και εμπιστευτείτε μας, θα είναι - θέλουμε επίσης να είναι η πιο εύκολη και αξέχαστη. Επιλέξτε τον τύπο της εκδήλωσης σας από τις παρακάτω επιλογές.

Πάρτυ

Στόχος μας είναι να κάνουμε το πάρτι σας μοναδικό και ξεχωριστό όπως αξίζει σε κάθε εορτάζοντα και εορτάζουσα.
Περισσοτερα

Σχολεία & Συλλόγοι

Προσφέρουμε πακέτα εκδηλώσεων που ταιριάζουν πλήρως στις ανάγκες σας.
Περισσοτερα

Team Building

Διασκεδάστε εταιρικούς πελάτες και συναδέλφους με έναν “μη εταιρικό τρόπο”.
Περισσοτερα

Camp & Κατασκηνώσεις

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία αξέχαστων και ασφαλών εμπειριών για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις σας.
Περισσοτερα

Δήμοι & Οργανισμοί

Προσφέρουμε πακέτα εκδηλώσεων που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους, εκδηλώσεων, τα μεγέθη των ομάδων και τους προϋπολογισμούς.
Περισσοτερα

Παίξε με την παρέα σου

Η εταιρία μας θα παράσχει τους συντονιστές και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Εσύ και η παρέα σου απλά θα απολαύσετε την εμπειρία και το πολύ γέλιο.
Περισσοτερα
BubbleBalls Είδη Εκδηλώσεων Σχολεία & Σύλλογοι

Ο Σχεδιασμός Εκδηλώσεων έγινε Εύκολος!

Διασκέδαση για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα δεξιοτήτων.

Όλοι ξεκινούν από το ίδιο επίπεδο. Το καλύτερο από όλα είναι πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν παίξει ποτέ αυτά τα παιχνίδια στο παρελθόν, γεγονός που δημιουργεί μια ξεκαρδιστικά διασκεδαστική κοινή εμπειρία για την οποία εσείς και η ομάδα σας θα συζητάτε για εβδομάδες.

Παίξτε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους!

Φέρνουμε τη διασκέδαση όλο το χρόνο.

Είτε θέλετε να παίξετε μια μέρα χιονιού το χειμώνα είτε στη μέση του καλοκαιριού, σας έχουμε καλύψει. Μπορούμε ακόμη και να σας βοηθήσουμε να βρείτε και να κλείσετε μια τοποθεσία σε μια βολική τοποθεσία κοντά σας!

Τα παιχνίδια μας
Bubble Balls Nerf Games

Όλες οι ενοικιάσεις εξοπλισμού εκδηλώσεων περιλαμβάνουν

Premium
Εξοπλισμός

Απολαύστε τον ασφαλέστερο και ποιοτικότερο εξοπλισμό της αγοράς. Ο εξοπλισμός μας συντηρείται με τα μέγιστα στάνταρτς και καθαρίζεται με 100% με οργανικό, βιολογικό μη τοξικό καθαριστικό.

Παράδοση και Ρύθμιση

Σας παρέχουμε τους συντονιστές και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται! Δεν έχετε τοποθεσία; Θα βρούμε και θα κλείσουμε ένα γήπεδο εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου για εσάς.

Συντονιστές και Διαιτητές

Οι έμπειροι συντονιστές μας θα διδάξουν σε όλους πώς να παίζουν, θα μεριμνήσουν για την μέγιστη ασφάλεια και θα φροντίσουν να απολαύσετε την εμπειρία αυτή από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μοναδικοί τρόποι παιχνιδιού

Έχουμε μερικά υπέροχα παιχνίδια που θα σας κάνουν να νιώσετε πάλι σαν παιδί.

BubbleBalls Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να παίξω;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam Buildings, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Συνεργάζεστε με χώρους;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με χώρους τους οποίους ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε για λογαριασμό σας. Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Είναι ασφαλείς οι δραστηριότητες BubbleΒalls;

Η εταιρεία μας τηρεί όλους τους απαραίτητους ανά δραστηριότητα κανόνες ασφαλείας. Οι επαγγελματίες Συντονιστές μας θα σας διδάξουν τους κανόνες ασφαλείας και θα τους επιβάλλουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ Γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam building, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο ενοικίασης;

Τα πακέτα μας είναι all inclusive, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουμε τους συντονιστές / gamers, κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει καθώς και χώρο αν επιθυμείτε να κάνει την κράτησή του η εταιρεία μας.

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από την ηλικία των 5+ ετών αλλά κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της ηλικιακό όριο για λόγους ασφαλείας.
BubbleBalls®

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να σας καθοδηγήσει να διαλέξετε τη μοναδική εμπειρία που αναζητάτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για είδος εκδήλωσης & δραστηριότητας

Newsletter

Εγγραφείτε στην αλληλογραφία μας!

Newsletter
Bubble Balls
Bubble Balls by Active Fun

Μετά τα πρωτοποριακά BubbleBalls®, προσφέρουμε στο κοινό μας νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η προτεραιότητα μας, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, είναι η ασφάλεια, για αυτό εφαρμόζουμε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

phone-handsetcrossmenu