Παίξε με τα
Nerf Games

Επανασυστήνουμε τα πασίγνωστα Nerf με συγκεκριμένα παιχνίδια, που έχουν ως γνώμονα την αντίληψη και την ομαδικότητα. Επιλέξτε τις ομάδες σας και περάστε από θεματικά παιχνίδια, που θα σας επιδείξουν οι έμπειροι συντονιστές μας, όπως το Άρπαξε την Σημαία, Εκτελεστής, Προδότης, Ζέσταμα κ.α
Κάνε Κράτηση

Κάθε πάρτι προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Η ενοικίαση περιλαμβάνει εκτοξευτές, βελάκια, γυαλιά, μια εκπληκτική ζώνη μάχης από φουσκωτά αναχώματα, σημαίες σύλληψης και πολλά άλλα. Ιδανικό για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

BubbleBalls Εκδηλώσεις

Διαλέξτε την εκδήλωση που σας ταιριάζει κι εμείς θα φέρουμε τη διασκέδαση σε εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε!

Διασκέδαση με Nerf Games

Οι έμπειροι συντονιστές μας, η ποικιλία εξοπλισμών Blasters, ο διαμορφωμένος χώρος μάχης καθώς και τα παιχνίδια μας, εγγυώνται μια μοναδική και ασφαλή εμπειρία.

Nerf Games Αρπαξε την Σημαία

Η αρπαγή της αντίπαλης σημαίας είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, όπου η ομαδική δουλειά είναι σημαντική. Αρέσει ιδιαίτερα καθώς δίνονται ρόλοι σε κάθε μέλος της ομάδας. Μερικοί παίκτες θα αναλάβουν τη φύλαξη της γηπεδούχου βάσης και άλλοι παίκτες θα είναι ανιχνευτές, για να αρπάξουν τη σημαία του εχθρού. Ο στόχος είναι να επαναφέρετε τη σημαία του εχθρού στην βάση σας χωρίς να χτυπηθείτε από τα αντίπαλα πυρά.

Πώς παίζετε το παιχνίδι;

Χωρίστε τους παίκτες σε δύο ομάδες
Αναθέστε σε κάθε ομάδα μια βάση έδρας. Δώστε σε κάθε ομάδα μια σημαία.
Κάθε ομάδα θα κρατήσει τη σημαία της στην έδρα της.
Το παιχνίδι ξεκινά όταν οι ομάδες συμφωνούν και φωνάζουν "έναρξη".
Το παιχνίδι τελειώνει όταν μια ομάδα πάρει τη σημαία του εχθρού πίσω στην έδρα της.
Εάν ένας παίκτης χτυπηθεί από βέλος, είναι εκτός.
Περισσότερα

Nerf Games Εκτελεστής

Θα πρέπει να προσποιηθείτε ότι προστατεύετε τον πρόεδρο. Όποια ομάδα δεν έχει οριστεί ως εκτελεστές πρέπει να επιλέξει έναν παίκτη που θα είναι ο προεδρικός στόχος. Μόλις επιλεγεί ο στόχος, τους προσφέρεται νέρφ με μόνο μία βολή. Η υπόλοιπη ομάδα είναι οι σωματοφύλακες του. Οι εκτελεστές θα προσπαθήσουν να πετύχουν τον "Πρόεδρο" και να κερδίσουν. Ωστόσο, οι σωματοφύλακες μπορούν να δεχτούν χτυπήματα για τον στόχο και να θυσιαστούν για το καλό της ομάδας. Εάν είναι σε θέση να προστατεύσουν τον στόχο για την καθορισμένη χρονική περίοδο ή εάν ο στόχος είναι σε θέση να φτάσει σε μια προκαθορισμένη περιοχή, τότε ο στόχος θεωρείται ότι «δραπέτευσε» και οι καλοί κερδίζουν.
Περισσότερα

Nerf Games Ο Προδότης

Όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι, όλοι ξεκινούν από μια ομάδα. Ωστόσο, καθώς το παιχνίδι εξελίσεται, ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν προδότες ανάμεσά σου. Κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι ή πότε θα χτυπήσουν. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, κάθε παίκτης παραμερίζεται και του λένε αν είναι «στρατιώτης» ή «προδότης». Αν είσαι στρατιώτης, τότε παίζεις όπως συνήθως. Αν είσαι προδότης, όμως, πρέπει μόνο να προσποιηθείς ότι είσαι στρατιώτης. Ταυτόχρονα, στόχος των προδοτών είναι να σκεφτούν την καλύτερη προσέγγιση για να χτυπήσουν στρατιώτες χωρίς να παραδοθούν ή να εξαφανιστούν κατά λάθος άλλοι προδότες. Μόνο από τη στιγμή που οι προδότες έχουν κάνει τα αρχικά τους χτυπήματα μπορούν να αρχίσουν να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον και να ενωθούν για να επιτεθούν στους στρατιώτες και να προσπαθήσουν να τους νικήσουν.
Περισσότερα

Nerf Games Ζέσταμα

Αυτή η παραλλαγή παιχνιδιού είναι εξαιρετική ως επιλογή για προθέρμανση καθώς είναι σύντομη και εύκολη. Ως παιχνίδι, οι κανόνες του είναι απλοί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξολοθρεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες πριν τελειώσει ο χρόνος. Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε σε ομάδες ή ο καθένας μόνος του. Κανείς δεν κρατάει σκορ. Απλώς θυμηθείτε, μόλις χτυπηθείτε, πρέπει να επιστρέψετε στο σημείο επανεκκίνησης, όπου θα επαναφορτιστείτε και θα μπορείτε να επιστρέψετε ξανά στο παιχνίδι.
Περισσότερα

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε ένα αξέχαστα διασκεδαστικό πάρτι για το οποίο οι καλεσμένοι σας θα συζητούν για εβδομάδες;

Θέλω να παίξω

Πακέτα Nerf Games

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα που παρέχουμε.

10-15 Nerf

Συστήνεται για 10-15 παίκτες
€270 / 2 ώρες
Το πακέτο περιλαμβάνει
8 Φουσκωτές Καλύπτρες
Προστατευτικά Γυαλιά
Απεριόριστες Σφαίρες Νερφ
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω

15-20 Nerf

Συστήνεται για 15-30 παίκτες
€320 / 2 ώρες
Το πακέτο περιλαμβάνει
10 Φουσκωτές Καλύπτρες
Προστατευτικά Γυαλιά
Απεριόριστες Σφαίρες Νερφ
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω
Οι συντονιστές μας αφού επιμεληθούν το στήσιμο του εξοπλισμού, θα ξεδιπλώσουν σε όλους πώς παίζονται τα παιχνίδια και θα επιμεληθούν τον συντονισμό τους. Μια αξέχαστη εμπειρία ξεκινάει! Απογειώστε το επόμενο πάρτι γενεθλίων, την εταιρική σας δραστηριότητα, τη σχολική εκδήλωση!

Οι δραστηριότητες μας που έμειναν
Αξέχαστες!

0

Ικανοποιημένοι Πελάτες

0

Παιδικά
Πάρτι

0

Χαρούμενα
παιδιά

BubbleBalls

Μας εμπιστεύθηκαν

StoiximanSkroutzOPAPLeroy MerlinΠΑΟΚ FCΑτρόμητος Αθηνών

BubbleBalls Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να παίξω;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam Buildings, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Συνεργάζεστε με χώρους;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με χώρους τους οποίους ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε για λογαριασμό σας. Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Είναι ασφαλείς οι δραστηριότητες BubbleΒalls;

Η εταιρεία μας τηρεί όλους τους απαραίτητους ανά δραστηριότητα κανόνες ασφαλείας. Οι επαγγελματίες Συντονιστές μας θα σας διδάξουν τους κανόνες ασφαλείας και θα τους επιβάλλουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ Γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam building, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο ενοικίασης;

Τα πακέτα μας είναι all inclusive, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουμε τους συντονιστές / gamers, κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει καθώς και χώρο αν επιθυμείτε να κάνει την κράτησή του η εταιρεία μας.

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από την ηλικία των 5+ ετών αλλά κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της ηλικιακό όριο για λόγους ασφαλείας.
BubbleBalls®

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να σας καθοδηγήσει να διαλέξετε τη μοναδική εμπειρία που αναζητάτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για είδος εκδήλωσης & δραστηριότητας

Newsletter

Εγγραφείτε στην αλληλογραφία μας!

Newsletter
Bubble Balls
Bubble Balls by Active Fun

Μετά τα πρωτοποριακά BubbleBalls®, προσφέρουμε στο κοινό μας νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η προτεραιότητα μας, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, είναι η ασφάλεια, για αυτό εφαρμόζουμε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

phone-handsetcrossmenu