Παίξε με τα
Archery Tag

Το Archery Tag είναι μια ομαδική αθλητική δραστηριότητα που ενσωματώνει τις καλύτερες πτυχές της Τοξοβολίας και του Dodgeball σε 1 άθλημα. Η λέξη "Tag" σημαίνει ότι θα σημαδέψετε με ειδικά βέλη από αφρό τους αντιπάλους σας και τους ειδικούς στόχους.
Κάνε Κράτηση

Κάθε πάρτι προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Οι συντονιστές μας εξηγούν και αναλύουν τους κανόνες παιχνιδιού για την μέγιστη ασφάλεια. Κατόπιν παρέχουν και προσαρμόζουν άρτια σε κάθε παίκτη το κατάλληλο τόξο, προστατευτικά κράνη για όλο το πρόσωπο. Στη συνέχεια δίνουν τον απαραίτητο χρόνο για εξοικείωση και εξάσκηση στην τοξοβολία, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για να διασκεδάσουν όλοι στο μέγιστο.

BubbleBalls Εκδηλώσεις

Διαλέξτε την εκδήλωση που σας ταιριάζει κι εμείς θα φέρουμε τη διασκέδαση σε εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε!

Διασκέδαση με Archry Tag

Ο premium εξοπλισμός μας συνδυάζει την μέγιστη ασφάλεια αλλά και ευκολία ώστε να είναι εφικτή και διασκεδαστική η χρήση του από άτομα που δεν έχουν εμπειρία στην Τοξοβολία. Είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Archery Tag Αρπαξε την Σημαία

Η αρπαγή της αντίπαλης σημαίας είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι που αρέσει ιδιαίτερα, καθώς υπάρχουν ρόλοι για κάθε μέλος της ομάδας. Μερικοί παίκτες θα αναλάβουν τη φύλαξη του χώρου και της σημαίας της ομάδας και άλλοι παίκτες θα είναι ανιχνευτές. Ο στόχος είναι να επαναφέρετε τη σημαία του εχθρού στην αρχική σας βάση χωρίς να χτυπηθείτε. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στο παιχνιδιού όπως π.χ με την απελευθέρωση αιχμαλώτων.
Περισσότερα

Archery Tag Αγώνας Εξόντωσης

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές για μεγαλύτερες ομάδες παικτών. Εάν έχετε αρκετό χώρο, αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί με πολλές ομάδες. Είναι εξαιρετικό για Team Building και με παραλλαγές στον αριθμό "ασπίδων-ζωών" που δίδονται ανά ομάδα. Αναγκάζει τους παίκτες να σκεφτούν στρατηγικά και να μείνουν μαζί για να κερδίσουν. Η ομάδα που θα εξολοθρεύσει πρώτη τους αντίπαλους παίκτες κερδίζει.
Περισσότερα

Archery Tag Προστατέψτε τον Βασιλιά

Το παιχνίδι, που μερικές φορές αναφέρεται και ως VIP, είναι ένα άλλο εξαιρετικό παιχνίδι συνεργασίας και Team Bonding. Ο Βασιλιάς δεν θα έχει τόξο, αλλά θα έχει τρεις ζωές. Ο στόχος των Βασιλιάδων είναι να φέρουν όσες περισσότερες σημαίες πίσω στη βάση τους χωρίς να εξοντωθούν.
Περισσότερα

Archery Tag Βόμβα

Το αντίστροφο του Άρπαξε την Αντίπαλη Σημαία! Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να βάλεις μια βόμβα στην έδρα του αντιπάλου σου. Εάν έχετε πολλές ομάδες, κάθε ομάδα θα χρειαστεί αρκετές βόμβες για να καταστρέψει κάθε έδρα της ομάδας του εχθρού.
Περισσότερα
Μόλις οι παίκτες είναι έτοιμοι, τους χωρίσουμε σε 2 ή 4 ομάδες και τους στέλνουμε στην αντίστοιχη πλευρά τους στην αρένα τοξοβολίας που είναι πλήρως προσαρμοσμένη χωρίς βέλη όμως καθώς το Archery Tag ξεκινά κάθε γύρο με τους παίκτες να τρέχουν μέχρι τη μέση για να αρπάξουν όσα περισσότερα βέλη μπορούν οπότε η δράση ξεκινά από το πρώτο σφύριγμα του συντονιστή.

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε ένα αξέχαστα διασκεδαστικό πάρτι για το οποίο οι καλεσμένοι σας θα συζητούν για εβδομάδες;

Θέλω να παίξω

Πακέτα Archery Tag

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα που προσφέρουμε.

10 Archery Tag Τόξα

Συστήνεται για 10-15 παίκτες
€270 για 2 ώρες
Το πακέτο περιλαμβάνει
8 Φουσκωτές Καλύπτρες
Ειδικά Βέλη με αφρό στη μύτη
Προστατευτικά Κράνη
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω

16 Archery Tag Τόξα

Συστήνεται για 20-30 παίκτες
€320 για 2 ώρες
Το πακέτο περιλαμβάνει
12 Φουσκωτές Καλύπτρες
Ειδικά Βέλη με αφρό στη μύτη
Προστατευτικά Κράνη
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω
Οι συντονιστές μας θα επιμεληθούν το στήσιμο του εξοπλισμού, θα εξηγήσουν σε όλους πως παίζονται τα παιχνίδια και θα συντονίσουν την εξέλιξη τους. Μια αξέχαστη εμπειρία ξεκινάει! Απογειώστε το επόμενο πάρτι γενεθλίων, την εταιρική σας έξοδο, τη σχολική εκδήλωση!

Οι δραστηριότητες μας που έμειναν
Αξέχαστες!

0

Ικανοποιημένοι Πελάτες

0

Παιδικά
Πάρτι

0

Χαρούμενα
παιδιά

BubbleBalls

Μας εμπιστεύθηκαν

StoiximanSkroutzOPAPLeroy MerlinΠΑΟΚ FCΑτρόμητος Αθηνών

BubbleBalls Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να παίξω;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam Buildings, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Συνεργάζεστε με χώρους;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με χώρους τους οποίους ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε για λογαριασμό σας. Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Είναι ασφαλείς οι δραστηριότητες BubbleΒalls;

Η εταιρεία μας τηρεί όλους τους απαραίτητους ανά δραστηριότητα κανόνες ασφαλείας. Οι επαγγελματίες Συντονιστές μας θα σας διδάξουν τους κανόνες ασφαλείας και θα τους επιβάλλουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ Γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam building, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο ενοικίασης;

Τα πακέτα μας είναι all inclusive, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουμε τους συντονιστές / gamers, κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει καθώς και χώρο αν επιθυμείτε να κάνει την κράτησή του η εταιρεία μας.

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από την ηλικία των 5+ ετών αλλά κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της ηλικιακό όριο για λόγους ασφαλείας.
BubbleBalls®

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να σας καθοδηγήσει να διαλέξετε τη μοναδική εμπειρία που αναζητάτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για είδος εκδήλωσης & δραστηριότητας

Newsletter

Εγγραφείτε στην αλληλογραφία μας!

Newsletter
Bubble Balls
Bubble Balls by Active Fun

Μετά τα πρωτοποριακά BubbleBalls®, προσφέρουμε στο κοινό μας νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η προτεραιότητα μας, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, είναι η ασφάλεια, για αυτό εφαρμόζουμε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

phone-handsetcrossmenu