BubbleBalls®

Camp και
Κατασκηνώσεις

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για τις καλοκαιρινές σας κατασκηνώσεις και καμπ. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των μοναδικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που προσφέρουμε, με επαγγελματικό συντονισμό και με εστίαση στην ασφάλεια. Δημιουργούμε πακέτα στα μέτρα σας, που ταιριάζουν σε διάφορες ομάδες, ανεξάρτητα αριθμού συμμετεχόντων και ηλικιών.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για είδος εκδήλωσης & δραστηριότητας

Οι δραστηριότητες μας που έμειναν
Αξέχαστες!

0

Ικανοποιημένοι Πελάτες

0

Παιδικά
Πάρτι

0

Χαρούμενα
παιδιά

Κάθε εκδήλωση-διοργάνωση προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Η Εταιρία μας έχει την εμπειρία εξυπηρέτησης μεγάλων εκδηλώσεων, έχοντας φέρει εις πέρας με επιτυχία, μεγάλα events ανά την χώρα. Έχουμε διοργανώσει εκδηλώσεις με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τα 1200 ατόμα. Διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε εξοπλισμό μόνο της υψηλότερης ποιότητας και οι συντονιστές μας είναι εκπαιδευμένοι για να διασφαλίσουν ότι οι συμμετέχοντες θα παίζουν με ασφάλεια και θα βιώσουν μοναδικά διασκεδαστική εμπειρία.

Θέλω να παίξω
Δείτε όλες τις

Δραστηριότητες μας

Αν και τα BubbleBalls είναι η δραστηριότητα που μας ανέδειξε, η εταιρεία μας φρόντισε να φέρει και νέες μοναδικές δραστηριότητες που θα σας συναρπάσουν όπως:
Bubble Balls
BubbleBalls

Bubble Balls

Μια νέα δραστηριότητα λοιπόν για μικρούς και μεγάλους σε περιμένει να φορέσεις την φουσκωτή μπάλα σου και να συγκρουστείς με την διασκέδαση και το γέλιο.
Δες το παιχνίδι
Bubbleballs Gel Blaster
BubbleBalls

Gel Blaster

Η νέα δραστηριότητα που πρόσφατα δημιουργήθηκε και κάνει θραύση στην Αμερική.
Δες το παιχνίδι
Bubble Balls Nef Games
BubbleBalls

Nerf Games

Επανασυστήνουμε τα Nerf μέσω συγκεκριμένων παιχνιδιών, με γνώμονα την αντίληψη και την ομαδικότητα.
Δες το παιχνίδι
Bubble Balls Archery Tag
BubbleBalls

Archery Tag

Μια ομαδική δραστηριότητα που ενσωματώνει τις καλύτερες πτυχές της Τοξοβολίας και του Dodgeball.
Δες το παιχνίδι
Bubbleballs Interactive Playsystems
BubbleBalls

Interactive Playsystem

Οι αισθητήρες έχουν δυνατότητα πολλαπλών παιχνιδιών, αντίληψης και αντανακλαστικών.
Δες το παιχνίδι
Bubble Balls Water Tag
BubbleBalls

Νερομαχίες

Στην ηλιόλουστη χώρα που ζούμε οι συνθήκες είναι ιδανικές για μοναδικά πάρτυ με νεροπίστολα στις ζεστές ημέρες.
Δες το παιχνίδι
Bubbleballs Φουσκωτοί Στόχοι
BubbleBalls

Φουσκωτοί Στόχοι

Στόχευσε τους αισθητήρες ή τα αιωρούμενα μπαλάκια χρησιμοποιώντας τόξο, νέρφ, blasters, μπαλάκια του τένις.
Δες το παιχνίδι
  • Bubble Balls Lazer Tag
  • Bubble Balls Lazer Tag
  • Bubble Balls Lazer Tag

Σύντομα κοντά σαςLaser Tag

Η δημοφιλέστερη δραστηριότητα της τελευταίας δεκαετίας με πολλούς οπαδούς, ανήλικους και ενήλικους αναβαθμίζεται. Ο νέας γενιάς εξοπλισμός κάνει την εμπειρία μοναδική, προσθέτοντας πολλαπλές επιλογές στην επίτευξη των στόχων.

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε μια εκδήλωση, που θα προσφέρει μοναδικές διασκεδαστικές εμπειρίες, που όλοι θα συζητούν για εβδομάδες;

Θέλω να παίξω
BubbleBalls Είδη Εκδηλώσεων Σχολεία & Σύλλογοι

Είστε έτοιμοι να δώσετε στους κατασκηνωτές σας αξέχαστες διαδραστικές εμπειρίες που θα συζητούνται για καιρό;

Στόχος μας είναι να κάνουμε την εκδήλωσή σας μοναδική εμπειρία ώστε οι συμμετέχοντες σας να την επιζητούν ξανά. Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί το κατάλληλο για εσάς πακέτο δραστηριοτήτων μας Επιλέξτε από την ευρεία γκάμα των μοναδικών δραστηριοτήτων μας, όπως BubbleBalls, Gel Blasters, Arrow Tag, Nerf Wars και πολλά άλλα.
Ειδικοί συντονιστές και προσωπικό
Εμπειρία μεγάλων events
100% Ασφαλές για τους συμμετέχοντες
Σχεδιασμός με βάση τις ανάγκες σας

Όλες οι ενοικιάσεις εξοπλισμού εκδηλώσεων περιλαμβάνουν

Premium
Εξοπλισμός

Απολαύστε τον ασφαλέστερο και ποιοτικότερο εξοπλισμό της αγοράς. Ο εξοπλισμός μας συντηρείται με τα μέγιστα στάνταρτς και καθαρίζεται με 100% με οργανικό, βιολογικό μη τοξικό καθαριστικό.

Παράδοση και Ρύθμιση

Σας παρέχουμε τους συντονιστές και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται! Δεν έχετε τοποθεσία; Θα βρούμε και θα κλείσουμε ένα γήπεδο εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου για εσάς.

Συντονιστές και Διαιτητές

Οι έμπειροι συντονιστές μας θα διδάξουν σε όλους πώς να παίζουν, θα μεριμνήσουν για την μέγιστη ασφάλεια και θα φροντίσουν να απολαύσετε την εμπειρία αυτή από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μοναδικοί τρόποι παιχνιδιού

Έχουμε μερικά υπέροχα παιχνίδια που θα σας κάνουν να νιώσετε πάλι σαν παιδί.
BubbleBalls

Μας εμπιστεύθηκαν

StoiximanSkroutzOPAPLeroy MerlinΠΑΟΚ FCΑτρόμητος Αθηνών

BubbleBalls Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να παίξω;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam Buildings, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Συνεργάζεστε με χώρους;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με χώρους τους οποίους ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε για λογαριασμό σας. Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Είναι ασφαλείς οι δραστηριότητες BubbleΒalls;

Η εταιρεία μας τηρεί όλους τους απαραίτητους ανά δραστηριότητα κανόνες ασφαλείας. Οι επαγγελματίες Συντονιστές μας θα σας διδάξουν τους κανόνες ασφαλείας και θα τους επιβάλλουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ Γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam building, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο ενοικίασης;

Τα πακέτα μας είναι all inclusive, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουμε τους συντονιστές / gamers, κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει καθώς και χώρο αν επιθυμείτε να κάνει την κράτησή του η εταιρεία μας.

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από την ηλικία των 5+ ετών αλλά κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της ηλικιακό όριο για λόγους ασφαλείας.

Newsletter

Εγγραφείτε στην αλληλογραφία μας!

Newsletter
Bubble Balls
Bubble Balls by Active Fun

Μετά τα πρωτοποριακά BubbleBalls®, προσφέρουμε στο κοινό μας νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η προτεραιότητα μας, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, είναι η ασφάλεια, για αυτό εφαρμόζουμε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

phone-handsetcrossmenu