Γίνε μούσκεμα με
Νερομαχίες

Στην ηλιόλουστη χώρα που ζούμε οι συνθήκες είναι ιδανικές για μοναδικά πάρτυ με νεροπίστολα στις ζεστές ημέρες. Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να ενοικιάσετε από το “καλοκαιρινό οπλοστάσιο της” ποικιλία νεροπίστολων από τα πιο απλά μέχρι το πιο εξελιγμένα.
Κάνε Κράτηση

Κάθε πάρτι προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Οι εκπαιδευμένοι συντονιστές μας θα ετοιμάσουν και θα ρυθμίσουν τον εξοπλισμό ή συνδυασμό εξοπλισμών που έχετε επιλέξει. Στην συνέχεια θα διδάξουν σε όλους πώς να παίζουν, θα διαιτητεύσουν τους αγώνες και θα βεβαιωθούν ότι όλοι περνούν υπέροχα, συντονίζοντας τη διασκέδαση από την αρχή μέχρι το τέλος!

BubbleBalls Εκδηλώσεις

Διαλέξτε την εκδήλωση που σας ταιριάζει κι εμείς θα φέρουμε τη διασκέδαση σε εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε!

Διασκέδαση με Νερομαχίες

Παίξε σε διαμορφωμένη πίστα από φουσκωτές καλύπτρες και με σημεία ανεφοδιασμού.

Νερομαχίες Κλασσική Νερομαχία

Είναι το απόλυτο κλασικό παιχνίδι χωρίς κανόνες και με πολλή …δροσιά! Απλώς μοιράστε τα πιστόλια νερού και αφήστε όλους να πυροβοληθούν μεταξύ τους. Είναι απλό, είναι εύκολο και φυσικά είναι πολύ διασκεδαστικό.
Περισσότερα

Νερομαχίες Water Tag

Για τους πιο ψαγμένους συστήνουμε αυτήν την αναβαθμισμένη έκδοση Νερομαχιών, που συνδυάζεται με τα γιλέκα που καταγράφουν την ποσότητα νερού που ο παίκτης δέχεται στο γιλέκο του, κάνοντας τις νερομαχίες όχι μόνο διασκεδαστικές αλλα και μετρήσιμες!
Περισσότερα

Νερομαχίες Σκυταλοδρομία

Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που έχουμε, αυτό μπορεί να παιχτεί είτε σε ομάδες είτε με μεμονωμένους παίκτες. Διασκεδαστικό και με αμέτρητες παραλλαγές. Η ιδέα είναι να στοχεύεται την μπάλα παραλίας και να την μετακινήσετε ως την γραμμή τερματισμού. Νικητής είναι ο πρώτος που θα περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Στην ομαδική του έκδοση παίζεται ως σκυταλοδρομία.
Περισσότερα

Νερομαχίες Κατάληψη της Σημαίας

Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες. Κάθε ομάδα έχει πιστόλια νερού και μια σημαία την οποία πρέπει να προστατεύει από την άλλη ομάδα. Στόχος του παιχνιδιού είναι να κατακτήσει τη σημαία των άλλων ομάδων. Ωστόσο αν χτυπηθούν από νεροπίστολο, τότε πρέπει να μείνουν ακίνητοι. Η νικήτρια ομάδα είναι είτε η ομάδα που θα πιάσει τη σημαία της άλλης ομάδας, είτε "ακινητοποιώντας" όλους τους αντίπαλους παίκτες.
Περισσότερα

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε ένα αξέχαστα διασκεδαστικό πάρτι για το οποίο οι καλεσμένοι σας θα συζητούν για εβδομάδες;

Θέλω να παίξω

Ο εξοπλισμός μας

Νερομαχίες Εκτοξευτήρες Νερού

Ειδικοί εκτοξευτές νερού μιας κίνησης, με μεγάλη εμβέλεια.
Περισσότερα

Νερομαχίες Νερφ Νεροπίστολα

Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία από Nerf νεροπίστολα.
Περισσότερα

Νερομαχίες Spyra 2

Τα συγκεκριμένα νεροπίστολα θεωρούνται τα πιο εξελιγμένα και ακριβά νεροπίστολα της αγοράς.
Περισσότερα
Για τους πιο ψαγμένους συστήνουμε να συνδυαστεί με τα γιλέκα που καταγράφουν την ποσότητα νερού που ο παίκτης δέχεται στο γιλέκο του κάνοντας τις νερομαχίες όχι μόνο διασκεδαστικές αλλά και μετρήσιμες καθώς περιέχουν μετρητές στάθμης!!

Νεροπίστολα Spyra 2

Το πιο ισχυρό και εξελιγμένο νεροπίστολο στον κόσμο!

Νοικιάστε το πιο ισχυρό και εξελιγμένο νεροπίστολο στον κόσμο και επιδοθείτε σε ατελείωτες νερομαχίες. Εκμεταλλευτείτε τις προηγμένες δυνατότητες του όπως αυτόματο γέμισμα, ψηφιακή απεικόνιση υπολειπόμενων βολών νερού καθώς και την μεγάλη και ακριβή εμβέλεια του.
Δες τα πακέτα μας
Bubble Balls Νερομαχίες με Sryra 2 Electric
Spyra 2 Αυτόματη επαναφόρτωση
Αυτόματη
επαναφόρτωση
Spyra 2 Ψηφιακή απεικόνιση
Ψηφιακή
απεικόνιση
Spyra 2 SpyraBlast Τεχνολο
SpyraBlast
Τεχνολογία
Spyra 2 Ακριβή εμβέλεια
Ακριβή
εμβέλεια

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε ένα αξέχαστα διασκεδαστικό πάρτυ για το οποίο οι καλεσμένοι σας θα συζητούν για εβδομάδες;

Θέλω να παίξω

Πακέτα για Νερομαχίες

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα που προσφέρουμε.

10 Nerf

Νεροπίστολα
Συστήνεται για 10-15 παίκτες
€270 για 2 ώρες
Το πακέτο περιλαμβάνει
8 Φουσκωτές Καλύπτρες
Προστατευτικά Γυαλιά
2 Σταθμοί Ανεφοδιασμού
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω

15-20 Nerf

Νεροπίστολα
Συστήνεται για 15-30 παίκτες
€320 για 2 ώρες
Το πακέτο περιλαμβάνει
10 Φουσκωτές Καλύπτρες
Προστατευτικά Γυαλιά
2 Σταθμοί Ανεφοδιασμού
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω

15 Spyra 2

Τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο
Συστήνεται για 10-15 παίκτες
€360 για 2 ώρες
Το πακέτο περιλαμβάνει
10 Φουσκωτές Καλύπτρες
Προστατευτικά Γυαλιά
4 Σταθμοί Ανεφοδιασμού
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω
Οι συντονιστές μας θα επιμεληθούν να στείσουν όλο τον εξοπλησμό, θα μάθουν σε όλους πώς να παίζονται τα παιχνίδια και βοηθούν στο συντονισμό. Μια αξέχαστη εμπειρία ξεκινάει! Απογειώστε το επόμενο πάρτι γενεθλίων, την εταιρική σας έξοδο, τη σχολική εκδήλωση!

Οι δραστηριότητες μας που έμειναν
Αξέχαστες!

0

Ικανοποιημένοι Πελάτες

0

Παιδικά
Πάρτι

0

Χαρούμενα
παιδιά

BubbleBalls

Μας εμπιστεύθηκαν

StoiximanSkroutzOPAPLeroy MerlinΠΑΟΚ FCΑτρόμητος Αθηνών

BubbleBalls Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να παίξω;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam Buildings, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Συνεργάζεστε με χώρους;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με χώρους τους οποίους ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε για λογαριασμό σας. Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Είναι ασφαλείς οι δραστηριότητες BubbleΒalls;

Η εταιρεία μας τηρεί όλους τους απαραίτητους ανά δραστηριότητα κανόνες ασφαλείας. Οι επαγγελματίες Συντονιστές μας θα σας διδάξουν τους κανόνες ασφαλείας και θα τους επιβάλλουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ Γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam building, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο ενοικίασης;

Τα πακέτα μας είναι all inclusive, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουμε τους συντονιστές / gamers, κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει καθώς και χώρο αν επιθυμείτε να κάνει την κράτησή του η εταιρεία μας.

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από την ηλικία των 5+ ετών αλλά κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της ηλικιακό όριο για λόγους ασφαλείας.
BubbleBalls®

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να σας καθοδηγήσει να διαλέξετε τη μοναδική εμπειρία που αναζητάτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για είδος εκδήλωσης & δραστηριότητας

Newsletter

Εγγραφείτε στην αλληλογραφία μας!

Newsletter
Bubble Balls
Bubble Balls by Active Fun

Μετά τα πρωτοποριακά BubbleBalls®, προσφέρουμε στο κοινό μας νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η προτεραιότητα μας, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, είναι η ασφάλεια, για αυτό εφαρμόζουμε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

phone-handsetcrossmenu