Παίξε με τα
BubbleBalls

Τα BubbleBalls είναι ένα διασκεδαστικό και πρωτοποριακό παιχνίδι. Φορώντας την φουσκωτή μπάλα ως στολή, είσαι έτοιμος να δώσεις νέο νόημα σε αθλητικές δραστηριότητες που ήδη γνωρίζεις αλλά και σε νέα παιχνίδια που θα σε συναρπάσουν. Μια νέα δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους που σε περιμένει για να συγκρουστείς με την διασκέδαση και το γέλιο.
Κάνε Κράτηση

Κάθε πάρτι προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Οι εκπαιδευμένοι συντονιστές μας θα ετοιμάσουν και θα ρυθμίσουν τον εξοπλισμό ή τον συνδυασμό εξοπλισμών που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια θα εξηγήσουν σε όλους πώς να παίζουν, θα διαιτητεύσουν τους παιχνίδια και θα βεβαιωθούν ότι όλοι περνούν υπέροχα και με ασφάλεια, συντονίζοντας τη διασκέδαση από την αρχή μέχρι το τέλος!

BubbleBalls Εκδηλώσεις

Διαλέξτε την εκδήλωση που σας ταιριάζει κι εμείς θα φέρουμε τη διασκέδαση σε εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε!

  • Bubble Balls
  • Bubble Balls
  • Bubble Balls

Ανακάλυψε τηνεμπειρία BubbleΒalls!

Ποτέ μέχρι τώρα η σύγκρουση δεν ήταν τόσο διασκεδαστική!

Κράτηση τώρα
Η ασφάλεια σας προτεραιότητα μας.

Στον κόσμο των Bubbleballs Σύγκρουση σημαίνει διασκέδαση και πολύ γέλιο!

Τώρα έχεις την ευκαιρία μαζί με την παρέα σου να ανακαλύψεις και εσύ την δραστηριότητα που ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να παίξεις, να γελάσεις και να γυμναστείς, φορώντας την τεράστια φουσκωτή σου μπάλα.
Bubble Balls

Είσαι έτοιμος για την πιο διασκεδαστική σύγκρουση που έκανες ποτέ;

Θέλω να παίξω

Διασκέδαση με BubbleBalls®

Αν και το ποδόσφαιρο με BubbleBalls είναι το πιο διαδεδομένο παιχνίδι, οι συντονιστές μας θα σας ξεδιπλώσουν και άλλα συναρπαστικά παιχνίδια όπως τα:
Bubbleballs Prison Break

BubbleBalls Prison Break

Το Prison Break απαιτεί στρατηγική και ομαδική εργασία και είναι εξαιρετικό για εταιρικές εκδηλώσεις Team Building.
BubbleBalls V.I.P.

BubbleBalls V.I.P.

Κάθε ομάδα έχει έναν «VIP» με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του να είναι οι «σωματοφύλακες» του.
BubbleBalls Zombie

BubbleBalls Ζόμπι

Υπάρχει ένας παίκτης (το Ζόμπι) στη μέση του γηπέδου με τους υπόλοιπους παίκτες παραταγμένους στη μία πλευρά του γηπέδου.
BubbleBalls Capture The Flag

BubbleBalls Capture the Flag

Ως Παραλλαγή του Το Prison Break, είναι και αυτό παιχνίδι στρατηγικής και ομαδική εργασίας. Παιχνίδι που εστιάζεται τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
BubbleBalls Sumo

BubbleBalls Sumo

Το γνωστό σε όλους Σούμο αλλά στον κόσμο των BubbleBalls, προσπαθείτε να απωθείσετε το άλλο άτομο από το ρινγκ ώστε να είστε ο πρωταθλητής!
Κράτηση
Bubble Balls Μπόουλινγκ

BubbleBallsBowling

Εδώ η μπάλα του μπόουλινγκ είσαι εσύ, ενώ οι φίλοι σου αναλαμβάνουν το ρόλο των ζωντανών παραδοσιακών κορινών! Σκοπός σου είναι να τους γκρεμίσεις όλους και να κάνεις Στράικ!
Κράτηση

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε ένα αξέχαστα διασκεδαστικό πάρτι για το οποίο οι καλεσμένοι σας θα συζητούν για εβδομάδες;

Θέλω να παίξω

Πακέτα BubbleBalls

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα ή δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο πακέτο. Έχουμε την δυνατότητα για μεγάλο αριθμό BubbleBalls καθώς και πολυήμερων εκδηλώσεων, κατόπιν αιτήματος.

10 BubbleBalls

Συστήνεται για 10-15 παίκτες
€170 /ώρα
(50€ το επόμενο ημίωρο)
Το πακέτο περιλαμβάνει
10 BubbleBalls
Στήσιμο Εξοπλισμό
Συντονιστές
Ποικιλία παιχνιδιών
Θέλω να παίξω

14 BubbleBalls

Συστήνεται για 15-30 παίκτες
€220 /ώρα
(50€ το επόμενο ημίωρο)
Το πακέτο περιλαμβάνει
14 BubbleBalls
Στήσιμο Εξοπλισμό
Συντονιστές
Ποικιλία παιχνιδιών
Θέλω να παίξω

Πακέτο Ενοικίασης προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη.

Το πακέτο περιλαμβάνει
BubbleBalls
Στήσιμο Εξοπλισμό
Συντονιστές
Μονοήμερη ή πολυήμερη ενοικίαση
Ζητήστε Προσφορά
Οι συντονιστές μας αφού επιμεληθούν το στήσιμο του εξοπλισμού, θα ξεδιπλώσουν σε όλους πώς παίζονται τα παιχνίδια και θα επιμεληθούν τον συντονισμό τους. Μια αξέχαστη εμπειρία ξεκινάει! Απογειώστε το επόμενο πάρτι γενεθλίων, την εταιρική σας δραστηριότητα, τη σχολική εκδήλωση!

Οι δραστηριότητες μας που έμειναν
Αξέχαστες!

0

Ικανοποιημένοι Πελάτες

0

Παιδικά
Πάρτι

0

Χαρούμενα
παιδά

BubbleBalls

Μας εμπιστεύθηκαν

StoiximanSkroutzOPAPLeroy MerlinΠΑΟΚ FCΑτρόμητος Αθηνών

BubbleBalls Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να παίξω;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam Buildings, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Συνεργάζεστε με χώρους;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με χώρους τους οποίους ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε για λογαριασμό σας. Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Είναι ασφαλείς οι δραστηριότητες BubbleΒalls;

Η εταιρεία μας τηρεί όλους τους απαραίτητους ανά δραστηριότητα κανόνες ασφαλείας. Οι επαγγελματίες Συντονιστές μας θα σας διδάξουν τους κανόνες ασφαλείας και θα τους επιβάλλουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ Γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam building, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο ενοικίασης;

Τα πακέτα μας είναι all inclusive, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουμε τους συντονιστές / gamers, κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει καθώς και χώρο αν επιθυμείτε να κάνει την κράτησή του η εταιρεία μας.

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από την ηλικία των 5+ ετών αλλά κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της ηλικιακό όριο για λόγους ασφαλείας.
BubbleBalls®

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να σας καθοδηγήσει να διαλέξετε τη μοναδική εμπειρία που αναζητάτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για είδος εκδήλωσης & δραστηριότητας

Newsletter

Εγγραφείτε στην αλληλογραφία μας!

Newsletter
Bubble Balls
Bubble Balls by Active Fun

Μετά τα πρωτοποριακά BubbleBalls®, προσφέρουμε στο κοινό μας νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η προτεραιότητα μας, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, είναι η ασφάλεια, για αυτό εφαρμόζουμε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

phone-handsetcrossmenu