Παίξε με τα
Gel Blaster

Η νέα δραστηριότητα για εμπειρική διασκέδαση που πρόσφατα δημιουργήθηκε και κάνει θραύση στην Αμερική. Τα Gel Blasters είναι ένα επαναστατικό παιχνίδι, στην λογική του paintball, χωρίς να λερώνει και να αφήνει λεκέδες καθώς οι σφαίρες του σε σχήμα χάντρας είναι από τζελ νερού.
Κάνε Κράτηση

Κάθε πάρτι προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Οι σφαίρες-χάντρες του είναι μη τοξικές, φιλικές προς το περιβάλλον και βιοδιασπώμενες και ως εκ τούτου ασφαλείς για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον. Έρχονται σε διάφορα χρώματα ενώ υπάρχει η δυνατότητα με επιπλέον εξοπλισμό να είναι και Glow in the Dark!

BubbleBalls Εκδηλώσεις

Διαλέξτε την εκδήλωση που σας ταιριάζει κι εμείς θα φέρουμε τη διασκέδαση σε εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε!

Διασκέδαση με Gel Blaster

Η ένταση των συγκεκριμένων blasters είναι πλήρως ρυθμιζόμενη ώστε να απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Gel Blaster Αρπαγή Σημαίας

Η αρπαγή της αντίπαλης σημαίας είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι που αρέσει ιδιαίτερα, καθώς υπάρχουν ρόλοι για κάθε μέλος της ομάδας. Μερικοί παίκτες θα αναλάβουν τη φύλαξη του χώρου και της σημαίας της ομάδας και άλλοι παίκτες θα είναι ανιχνευτές. Ο στόχος είναι να επαναφέρετε τη σημαία του εχθρού στην αρχική σας βάση χωρίς να χτυπηθείτε. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στο παιχνιδιού όπως π.χ με την απελευθέρωση αιχμαλώτων.
Περισσότερα

Gel Blaster Αγώνας Εξολόθρευσης

Ο αγώνας εξολόθρευσης ομάδας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για μεγάλες ομάδες παικτών. Εάν έχετε αρκετό χώρο, αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί με πολλές ομάδες. Είναι εξαιρετικό για Team Building σε μεγάλο εξωτερικό χώρο και με εναλλασσόμενα σενάρια και σκοπούς. Αναγκάζει τους παίκτες να σκεφτούν στρατηγικά και να μείνουν μαζί για να κερδίσουν. Η ομάδα που θα εξολοθρεύσει πρώτη, τους αντίπαλους παίκτες, κερδίζει.
Περισσότερα

Gel Blaster Battle Royale

Στο Battle Royale, πέφτετε σε ένα πεδίο μάχης με άλλους παίκτες και ο στόχος σας είναι να είστε το τελευταίο άτομο ή ομάδα που θα παραμείνει ανέπαφο. Κάθε παίκτης έχει ένα Gel Blaster με έναν καθορισμένο αριθμό gel. Όταν ξεκινά το παιχνίδι, όλοι οι παίκτες σκορπίζονται σε όλη την περιοχή παιχνιδιού και στην εξέλιξή του η περιοχή αυτή, γίνεται ολοένα μικρότερη καθώς οι παίκτες αποκλείονται.
Περισσότερα

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε ένα αξέχαστα διασκεδαστικό πάρτι για το οποίο οι καλεσμένοι σας θα συζητούν για εβδομάδες;

Θέλω να παίξω

Πακέτα Gel Blaster

Διαλέξτε την πιο αναβαθμισμένη έκδοση της δραστηριότητας συνδυάζοντας την με το Interactive Playsystem. Οι παίκτες θα φορούν γιλέκα με αισθητήρες ώστε να καταγράφεται ψηφιακά το σκορ σε πραγματικό χρόνο κάνοντας το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αλλά και με πλήρη διαφάνεια ως προς τον νικητή.
Η ένταση των συγκεκριμένων όπλων είναι πλήρως ρυθμιζόμενη ώστε να απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες

10 Gel Blasters

Συστήνεται για 10-15 παίκτες
Από
€500
για 2 ώρες
Mαζί με σφαίρες από gel
(Απλές)
Από
€540
για 2 ώρες
Mαζί με σφαίρες από gel
(Φωσφορίζουν στο σκοτάδι)
Το πακέτο περιλαμβάνει
Αρένα 200 τ.μ
10 Φουσκωτές Καλύπτρες
Προστατευτικά (Γυαλιά, Μάσκα, Κράνη)
Απεριόριστες Σφαίρες Gel
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω

16 Gel Blasters

Συστήνεται για 15-30 παίκτες
Από
€560
για 2 ώρες
Mαζί με σφαίρες από gel
(Απλές)
Από
€600
για 2 ώρες
Mαζί με σφαίρες από gel
(Φωσφορίζουν στο σκοτάδι)
Το πακέτο περιλαμβάνει
Αρένα 200 τ.μ
10 Φουσκωτές Καλύπτρες
Προστατευτικά (Γυαλιά, Μάσκα, Κράνη)
Απεριόριστες Σφαίρες Gel
Στήσιμο Εξοπλισμού
Συντονιστές
Θέλω να παίξω

Μπορεί να συνδυαστεί με: Interactive Playsystem με γιλέκα αισθητήρων

Έξτρα κόστος
€130
Περισσότερα
Οι συντονιστές μας αφού επιμεληθούν το στήσιμο του εξοπλισμού, θα ξεδιπλώσουν σε όλους πώς παίζονται τα παιχνίδια και θα επιμεληθούν τον συντονισμό τους. Μια αξέχαστη εμπειρία ξεκινάει! Απογειώστε το επόμενο πάρτι γενεθλίων, την εταιρική σας δραστηριότητα, τη σχολική εκδήλωση!

Οι δραστηριότητες μας που έμειναν
Αξέχαστες!

0

Ικανοποιημένοι Πελάτες

0

Παιδικά
Πάρτι

0

Χαρούμενα
παιδιά

BubbleBalls

Μας εμπιστεύθηκαν

StoiximanSkroutzOPAPLeroy MerlinΠΑΟΚ FCΑτρόμητος Αθηνών

BubbleBalls Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να παίξω;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam Buildings, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Συνεργάζεστε με χώρους;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με χώρους τους οποίους ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε για λογαριασμό σας. Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Είναι ασφαλείς οι δραστηριότητες BubbleΒalls;

Η εταιρεία μας τηρεί όλους τους απαραίτητους ανά δραστηριότητα κανόνες ασφαλείας. Οι επαγγελματίες Συντονιστές μας θα σας διδάξουν τους κανόνες ασφαλείας και θα τους επιβάλλουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ Γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam building, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο ενοικίασης;

Τα πακέτα μας είναι all inclusive, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουμε τους συντονιστές / gamers, κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει καθώς και χώρο αν επιθυμείτε να κάνει την κράτησή του η εταιρεία μας.

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από την ηλικία των 5+ ετών αλλά κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της ηλικιακό όριο για λόγους ασφαλείας.
BubbleBalls®

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να σας καθοδηγήσει να διαλέξετε τη μοναδική εμπειρία που αναζητάτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για είδος εκδήλωσης & δραστηριότητας

Newsletter

Εγγραφείτε στην αλληλογραφία μας!

Newsletter
Bubble Balls
Bubble Balls by Active Fun

Μετά τα πρωτοποριακά BubbleBalls®, προσφέρουμε στο κοινό μας νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η προτεραιότητα μας, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, είναι η ασφάλεια, για αυτό εφαρμόζουμε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

phone-handsetcrossmenu