BubbleBalls®

Team
Building

Διασκεδάστε εταιρικούς πελάτες και συναδέλφους με έναν “μη εταιρικό τρόπο”. Ανεξάρτητα από την προσωπικότητα, το μέγεθος ή την τοποθεσία της ομάδας σας, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την τέλεια εμπειρία Team Building.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για είδος εκδήλωσης & δραστηριότητας

Οι δραστηριότητες μας που έμειναν
Αξέχαστες!

0

Ικανοποιημένοι Πελάτες

0

Παιδικά
Πάρτι

0

Χαρούμενα
παιδιά

Κάθε τύπος Team Building προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Τα all-inclusive πακέτα μας περιλαμβάνουν τον/τους εξοπλισμούς της επιλογής σας , το στήσιμο του εξοπλισμού, συντονιστές καθώς και αφοσιωμένο μέλος του προσωπικού μας για να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν ομαλά!

Θέλω να παίξω
Δείτε όλες τις

Δραστηριότητες μας

Αν και τα BubbleBalls είναι η δραστηριότητα που μας ανέδειξε, η εταιρεία μας φρόντισε να φέρει και νέες μοναδικές δραστηριότητες που θα σας συναρπάσουν όπως:
Bubble Balls
BubbleBalls

Bubble Balls

Μια νέα δραστηριότητα λοιπόν για μικρούς και μεγάλους σε περιμένει να φορέσεις την φουσκωτή μπάλα σου και να συγκρουστείς με την διασκέδαση και το γέλιο.
Δες το παιχνίδι
Bubbleballs Gel Blaster
BubbleBalls

Gel Blaster

Η νέα δραστηριότητα που πρόσφατα δημιουργήθηκε και κάνει θραύση στην Αμερική.
Δες το παιχνίδι
Bubble Balls Nef Games
BubbleBalls

Nerf Games

Επανασυστήνουμε τα Nerf μέσω συγκεκριμένων παιχνιδιών, με γνώμονα την αντίληψη και την ομαδικότητα.
Δες το παιχνίδι
Bubble Balls Archery Tag
BubbleBalls

Archery Tag

Μια ομαδική δραστηριότητα που ενσωματώνει τις καλύτερες πτυχές της Τοξοβολίας και του Dodgeball.
Δες το παιχνίδι
Bubbleballs Interactive Playsystems
BubbleBalls

Interactive Playsystem

Οι αισθητήρες έχουν δυνατότητα πολλαπλών παιχνιδιών, αντίληψης και αντανακλαστικών.
Δες το παιχνίδι
Bubble Balls Water Tag
BubbleBalls

Νερομαχίες

Στην ηλιόλουστη χώρα που ζούμε οι συνθήκες είναι ιδανικές για μοναδικά πάρτυ με νεροπίστολα στις ζεστές ημέρες.
Δες το παιχνίδι
Bubbleballs Φουσκωτοί Στόχοι
BubbleBalls

Φουσκωτοί Στόχοι

Στόχευσε τους αισθητήρες ή τα αιωρούμενα μπαλάκια χρησιμοποιώντας τόξο, νέρφ, blasters, μπαλάκια του τένις.
Δες το παιχνίδι
  • Bubble Balls Lazer Tag
  • Bubble Balls Lazer Tag
  • Bubble Balls Lazer Tag

Σύντομα κοντά σαςLaser Tag

Η δημοφιλέστερη δραστηριότητα της τελευταίας δεκαετίας με πολλούς οπαδούς, ανήλικους και ενήλικους αναβαθμίζεται. Ο νέας γενιάς εξοπλισμός κάνει την εμπειρία μοναδική, προσθέτοντας πολλαπλές επιλογές στην επίτευξη των στόχων.

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε μια εκδήλωση, που θα προσφέρει μοναδικές διασκεδαστικές εμπειρίες, που όλοι θα συζητούν για εβδομάδες;

Θέλω να παίξω
BubbleBalls Είδη Εκδηλώσεων Σχολεία & Σύλλογοι

Είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε το απόλυτο
Team Building;

Ο επαγγελματισμός μας καθώς και οι δραστηριότητες μας, παίρνουν το fun που αναζητάτε, στα σοβαρά. Στην BubbleBalls by Active Fun, κυρίαρχος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες. Έτσι βοηθούμε το τμήμα που το προτείνει, να προσφέρει μια διασκεδαστική, εκπαιδευτική και ενημερωτική εμπειρία που χτίζει χαρακτήρα, φιλία, συνεργασία, εμπιστοσύνη κ.α μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.
Ειδικοί συντονιστές και προσωπικό
Εγγύηση πετυχημένου πάρτι
100% Ασφαλές για τους συμμετέχοντες
Σχεδιασμός στα μέτρα σας
BubbleBalls Είδη Εκδηλώσεων Σχολεία & Σύλλογοι

Δημιουργούμε εμπειρίες.

Μεταμορφώνουμε μια απλή φυσική εμπειρία σε μια ισχυρή εμπειρία Team Bonding. Η προσφερόμενη σειρά δραστηριοτήτων είναι βασισμένη σε στόχους, που βοηθούν τις εταιρείες και τους οργανισμούς να συγκεράσουν τα μέλη τους με διάφορους τρόπους.

Τα παιχνίδια μας

Παίξτε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους!

Οι πιο δημοφιλείς εμπειρίες βάσει στόχων, δείτε πώς μετατρέπουμε αυτό που αρχικά φαίνεται σαν μια απλή δραστηριότητα αναπήδησης σε μια πολυεπίπεδη ομαδική δραστηριότητα με δυναμική οικοδόμησης δεξιοτήτων στην εργασία στα παρασκήνια.

Bubble Balls Nerf Games

Ποιους στόχους έχει η ομάδα σας?

Ομαδική Δουλειά

Απολαύστε μια κοινή, μοναδική εμπειρία.

Επικοινωνία

Βάλτε την αποτελεσματική επικοινωνία σε δράση.

Ηγεσία

Εμπιστευτείτε και αναπτύξτε αποτελεσματική ηγεσία.

Συνεργασία

Επιτυχία με την δύναμη της εμπιστοσύνης και της συναδελφικότητας.

Εταιρική Κουλτούρα

Δημιουργήστε ταυτότητες που δημιουργούν μια νέα ομαδική κουλτούρα.
Πως παίζεται το Bubble Balls;

Τίποτα δεν φέρνει πιο κοντά τις ομάδες από μια διασκεδαστική κοινή εμπειρία για την οποία μπορεί κανείς να μιλήσει για μέρες ή εβδομάδες μετά από μια εκδήλωση Team Building.

Οι απλές, φυσικές και σωματικές μας δραστηριότητες απομακρύνουν τα εμπόδια που δημιουργούνται από την τυπική επικοινωνία μέσω των υπολογιστών και των κινητών, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους άμεσα, ενισχύοντας την κατανόηση και την εκτίμηση μεταξύ των μελών της ομάδας.

Εάν έχετε μια ομάδα που επιδιώκετε να βελτιώσει την συνεργασία μεταξύ των μελών της, αφήστε μας να προτείνουμε μια από τις δραστηριότητες Team Bonding για να καλύψουμε αυτή σας την ανάγκη.

Πως παίζεται το Bubble Balls;

Ζητήστε από τις ομάδες να επιλέξουν αρχηγούς. Περιστρέψτε αυτόν τον ρόλο σε κάθε γύρο.

Αφήστε τη συζήτηση να κυλήσει καθώς τα μέλη της ομάδας συνεργάζονται για την επίτευξη του στόχου τους. Αν θέλετε να αναπτύξετε την επικοινωνία μεταξύ μιας ομάδας εργαζομένων, κοιτάξτε τα παιχνίδια εταιρικού Team Building που βασίζονται στο χρόνο και που αναγκάζουν τις ομάδες να συνεργάζονται ενάντια στο ρολόι για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Πως παίζεται το Bubble Balls;

Αναπτύσσετε νέα ηγεσία στον οργανισμό σας ή ρίχνετε φως στην σημασία της ηγεσίας ως ρόλου στην εταιρεία σας;

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να δείξετε πως η καλή ηγεσία αναπτύσσεται και ωριμάζει. Παρακολουθήστε την καθοδήγηση και την ανάθεση αποστολής κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, καθώς οι ηγέτες κάνουν αναθέσεις σε ρόλων, θέτουν προτεραιότητες για επόμενες ενέργειες και αναθέτουν ευθύνες για διάφορες πτυχές της δραστηριότητας.

Στο απλουστευμένο φυσικό μας περιβάλλον, η σημασία της ηγεσίας έρχεται στο προσκήνιο και γίνεται ένα προφανές σημείο συζήτησης για όλους σε αυτήν την εμπειρία.

Πως παίζεται το Bubble Balls;

Όταν η παραγωγικότητα εξαρτάται από τη συνεργασία των εργαζομένων σας για έναν κοινό στόχο στην εταιρεία σας, είναι σημαντικό να αναπτύξετε εμπιστοσύνη και συντροφικότητα μεταξύ της ομάδας.

Οι δραστηριότητές μας έχουν σχεδιαστεί με αυτό το είδος αλληλεπίδρασης στο μυαλό - για να βάζουν τους ανθρώπους σε καταστάσεις που απαιτούν εναλλασσόμενες ή διαδοχικές ενέργειες που επιτυγχάνονται μόνο μέσω της συνεργασίας. Όταν μια ομάδα εργάζεται για έναν κοινό στόχο, αγωνίζεται εναντίον μιας άλλης ομάδας ή ενάντια στο χρόνο, ανακαλύπτει γρήγορα τη σημασία της στενής συνεργασίας για την επίτευξη του στόχου.

Από αυτή την πρόκληση προέρχεται η επικοινωνία, η λήψη αποφάσεων, η συνεργασία, η ανταλλαγή ιδεών και η ενθάρρυνση που μεταφράζεται σε υψηλότερο επίπεδο ομαδικής συνεργασίας πίσω στο γραφείο.

Πως παίζεται το Bubble Balls;

Αναζητάτε ιδέες για εταιρική οικοδόμηση ομάδας; Έχει συγχωνευθεί πρόσφατα η εταιρεία σας με άλλη;

Έχετε δύο ομάδες που δεν γνωρίζονται αλλά πρέπει να συνεργαστούν; Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα, ειδικά όταν οι ομάδες προέρχονται από δύο διαφορετικές εταιρικές κουλτούρες. Χωρίς δεσμούς σε όλη την ομάδα, πώς μπορείτε να τους κάνετε να επικοινωνούν, να συνεργάζονται, να μοιράζονται αποτελεσματικά; Με μια κοινή εμπειρία που δεσμεύει τα μέλη της ομάδας με τρόπο που προάγει την επικοινωνία, τη συνεργασία και τη συντροφικότητα.

Για να επιτύχετε με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους σας για την οικοδόμηση ομάδας, προτείνουμε να δημιουργήσετε δύο ή περισσότερες ομάδες που αποτελούνται από ένα μείγμα παικτών από κάθε εταιρική κουλτούρα.

Δώστε ονόματα στις ομάδες ή αφήστε τις να δημιουργήσουν τα δικά τους. Δημιουργήστε ταυτότητες που δημιουργούν μια νέα ομαδική κουλτούρα.

Όλες οι ενοικιάσεις εξοπλισμού εκδηλώσεων περιλαμβάνουν

Premium
Εξοπλισμός

Απολαύστε τον ασφαλέστερο και ποιοτικότερο εξοπλισμό της αγοράς. Ο εξοπλισμός μας συντηρείται με τα μέγιστα στάνταρτς και καθαρίζεται με 100% με οργανικό, βιολογικό μη τοξικό καθαριστικό.

Παράδοση και Ρύθμιση

Σας παρέχουμε τους συντονιστές και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται! Δεν έχετε τοποθεσία; Θα βρούμε και θα κλείσουμε ένα γήπεδο εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου για εσάς.

Συντονιστές και Διαιτητές

Οι έμπειροι συντονιστές μας θα διδάξουν σε όλους πώς να παίζουν, θα μεριμνήσουν για την μέγιστη ασφάλεια και θα φροντίσουν να απολαύσετε την εμπειρία αυτή από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μοναδικοί τρόποι παιχνιδιού

Έχουμε μερικά υπέροχα παιχνίδια που θα σας κάνουν να νιώσετε πάλι σαν παιδί.
BubbleBalls

Μας εμπιστεύθηκαν

StoiximanSkroutzOPAPLeroy MerlinΠΑΟΚ FCΑτρόμητος Αθηνών

BubbleBalls Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να παίξω;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam Buildings, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Συνεργάζεστε με χώρους;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με χώρους τους οποίους ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε για λογαριασμό σας. Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Είναι ασφαλείς οι δραστηριότητες BubbleΒalls;

Η εταιρεία μας τηρεί όλους τους απαραίτητους ανά δραστηριότητα κανόνες ασφαλείας. Οι επαγγελματίες Συντονιστές μας θα σας διδάξουν τους κανόνες ασφαλείας και θα τους επιβάλλουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;

Οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές για πλειάδα εκδηλώσεων. Πάρτυ Γενεθλίων, εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις, Τeam building, γιορτές, σχολικές εκδρομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, καμπ, παιχνίδι παρέας κλπ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο ενοικίασης;

Τα πακέτα μας είναι all inclusive, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουμε τους συντονιστές / gamers, κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει καθώς και χώρο αν επιθυμείτε να κάνει την κράτησή του η εταιρεία μας.

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από την ηλικία των 5+ ετών αλλά κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της ηλικιακό όριο για λόγους ασφαλείας.

Newsletter

Εγγραφείτε στην αλληλογραφία μας!

Newsletter
Bubble Balls
Bubble Balls by Active Fun

Μετά τα πρωτοποριακά BubbleBalls®, προσφέρουμε στο κοινό μας νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η προτεραιότητα μας, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, είναι η ασφάλεια, για αυτό εφαρμόζουμε και τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

phone-handsetcrossmenu